Iskra GX-MC011 900W кружна пила со 2 ножа

Од: 834 ден

Кружната пила Iskra GX-MC011 900W може да се пофали со моќно сечило со дијаметар од 125 mm. Длабочината на сечење под агол од 90 ° е 60 mm. Практичниот куфер овозможува лесен и брз транспорт, додека удобниот зафат го спречува заморот.
2 универзални ножеви
куфер
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Напон: 230-240V ~ 50Hz
Моќност: 900W (макс)
Нема оптоварување тежина: 0-4500 вртежи во минута
Дијаметар на сечивата: Ø 125 mm
Длабочина на сечење (макс): 60 mm
Должина на кабел: 1.8m
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци