Iskra HM-10 повеќенаменски готвач

Од: 476 ден

Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Моќност на грејачот: 1000 W
Волумен: 6 L
Тајмер
Рачки: Бакелит
Тежина: 4,25 кг
Заштеда на енергија
Заштита од прегревање
Доставата на овај продукт е бесплатна.
2 години гаранција.

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци