Iskra HP-MT01 мултифунционален пекач

Од: 474 ден

Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Моќност на котелот: 1400 W
Волумен: 5 L
Индикатор за статус на греење: Да
Рачки за носење: Да
Тежина: 4,25 кг
Доставата на овај продукт е бесплатна.
2 години гаранција.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци