Искра косилка + гратис батериски ножици за трева

Од: 1,532 ден

Iskra BK530N Бензиска косилка за трева:
Четиритактен 173cm3, 3,2kW мотор
Самовозачка, 3000rpm
1,6 lit. Рез.за гориво,
0,55 lit. Рез. за масло,
подесувачка висина 25-75 mm,
8 позиции за поседување на централна висина,
530 mm (21″) ширина на сечење,
7″ Предни, 10″ Задни тркала,
63 lit. капацитет на кошница,
37 kg тежина

N0E 11ET 3.6 Батериска ножица за трева и ограда комплет со додатоци:
Напон: 3,6V
Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
Вртежи во празно: 1000 / min-1
Ширина на сечење : 80 mm ( трева)
Должина на сечење : 110 mm ( ограда )
Додатоци за косење трева
Додатоци за сечење ограда

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци