Iskra KP-618 конвекционен ростер

Од: 476 ден

Напон: 220-240V~50/60Hz
Моќност: 1200W-1400W (max)
Подесување тајмер (од 1 мин. до 60 мин.)
Подесување температура (од 60°C до 250°C)
Халогена лампа со вентилатор
Индикатор за вклучено (црвено) и за греење (зелено) Стаклен капак и сад со капацитет 12 L
Димензии (mm): 362 (D) x 362 (Š) x 235 (V)
Нето тежина: 7 kg Бруто тежина: 7,5 kg
Додатоци:
• ниска мрежа за печење
• висока мрежа за печење
• рачка за капак
Доставата на овај продукт е бесплатна.
2 години гаранција.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци