Iskra LDE-520A Бензиски сврдел

Од: 886 ден

Моќност на моторот: 1,65 kW
Работна брзина на моторот: 7500 вртежи /мин
Мотор капацитет: 49 cm3
модел на мотор: LD1E44F-5,
Тип мотор: едноцилиндер, со воздушно ладење
Обратна брзина: 0-270 вртежи
• Капацитет на гориво: 1200 ml
• Макс. дијаметар на вежба: Φ300
• дијаметар на вежба: 650 mm
• Вклучувајќи вретено: / Φ100 mm, Φ150 mm, Φ200
• Димензии на амбалажата (mm): 1180 (D) x 360 (W) x 280 (V)
• Нето тежина: 10 кг
• Бруто тежина: 16,8 кг

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци