ISKRA маслен радијатор YL-B07FT-11

Од: 671 ден

3 топлински поставки 800W / 1200W / 2500W + вентилатор 400W
11 ребра за греење
24ч тајмер

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци