Iskra PN4500-6 16″ бензинска моторна пила

Од: 893 ден

Моќна и компактна моторна пила, со 16″ (406 mm) меч.
Зафатнина на моторот – 45,8 cm3
Воздушно ладење
Излезна моќност – 1,6 kW
3000 rp/m слободен тек
Кап. на садот за гориво – 550 ml
Кап. на садот за масло – 260 ml
Погонски чекор – 325 ” (8255 mm)
Тежина – 5,4 kg
2 година гаранција

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци