Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка

Од: 416 ден

Одлична ѕидна греалка
Регулација со далечинско.
лесна за монтирање и оддржување,
со модерен дизајн, и бела боја, која се вклопува во секој ентериер.

Моќност: 2000W
Топлинска моќност: 1000W, 2000W
Индивидуални копчиња за регулација
Заштита на мотор од прегрејување
Далечинско
Тајмер
Подесување на тајмерот: до 7.5h
PTC (керамика) грејач
Монтажа на ѕид
Димензии на кутијата (во милиметри): 260 x 570 x 170
Димензии (во милиметри): 240 (Висина) х 550 (Должина) х 130 (Длабочина)
Доставата на овај продукт е бесплатна.
2 години гаранција.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци