Iskra QT3040 Електрична косилка

Од: 833 ден

Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA.
Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење,
ќе ви овозможи професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

• моќност: 1600W
• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• Максимална ширина на сечењето 5 позиции: 400 mm
• Прилагодлива висина на сечење: 25-65 мм
• Волумен на корпа за трева: 45L
• Пластично куќиште
• 24 месеци гаранција

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци