ISKRA SL-6006 Пегла на пареа

Од: 417 ден

Карактеристики за пеглата:
ISKRA SL-6006
• Моќност: 3000W
• Напон: 220-240V, 50Hz
• Капацитет на канистерот за вода: 350ml
• Керамичка површина
• Испуштање на пареа
– вертикалнo
– нормално: 15-25 g/min
– интензивно: 0.3-1 g/tlak
• Прскање вода
• Прилагодлив термостат
• Не се создава каменец
• Заштита од капење
• Функција – самочистење
• Автоматско исклучување
• Мерица
• Димензии: 320x136x162 mm (ДхШхВ)
• Тежина: 1,11 kg
• Должина на ел. кабел: 1.9 m

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци