ИСТАНБУЛ ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

Од: 448 ден

Важи за резервации направени до 31.01.2020

Линк до понудата: https://jk.com.mk/kratok-odmor/

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категорија:

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци