ITALJET 8M CHARGER

Од: 2,413 ден

Модел: Italjet 8M CHARGER
Моќност: 1 cylinder, 49cc – 2T
Тип на мотор:
49cm3
Мотор: 50cc – 2 Stroke
Сооднос компресија: 7.8:1
Ладење: Воздушно
Стартер: Елекреичен/ Курбла
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци