Style S – Битола – Јапонско исцртување на веѓи

Од: 476 ден

Козметичко студио Style S од Битола ви нуди:
Јапонско исцртување на веги (microblading)
Во цената е вклучена корекција.

ул. “Александар Турунџев” 42 – Битола

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци