ЈС Дентал – Битола

– Импланти
– Метал керамички фиксни конструкции
– Циркониеви фиксни конструкции (без метална керамика)
– Протези
– Визил Протези (Класични и со Атачмени)
– Лекување на заби
– Избелување на заби
– Пломбирање на заби со нано композитни материјали
– Комплетна санација на забалото