КАМИН НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ОПТИМА 8 ЕКО

Од: 1,269 ден

Електрична моќност во фаза на палење: 390W
Електрична моќност за време на работење на печката: 180W
Вкупна влезна моќност (min/max): 4.91 KW / 9.21 KW
Номинална излезна моќност (min/max):4.50 KW /8.30 KW
Степен на искористување (min/max): 91.7% / 90.1%
Потрошувачка на пелети (min/max): 1.01 кг/h / 1.91 кг/h
Капацитет на магацинот за пелети: 17 кг
Дијаметар на продолжетокот за ќумец: 80 мм
Димензии: 490x545x925 мм
Нето/ бруто тежина: 74 /94 кг

Доставата на овој продукт е бесплатна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци