КАМИН НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ОПТИМА 8

Од: 1,076 ден

Воздушна печка
Димензии: 515x565x1130 mm
Тежина нето/бруто: 120/140 кг
Капацитет на резервоарот за пелет: 23 кг
Електрична сила во фаза на палење: 390 W
Електрична сила во фаза на работа: 180 W
Пречник на приклучокот за издув: 80мм
приклучокот за издув е на задната страна
Вкупна влезна моќност (мин/макс): 2,98 KW/9,47 KW
Номинална излезна моќност (мин/макс.): 2.64 KW/8.00 KW
Степен на искористеност: (мин/макс): 88,3%/84,5%
Потрошувачка на пелети: (мин/макс): 0,61 kg/h/1,95 kg/h
Загревање на површина: [m3]: 110-140
Загревање на површина: [m2]: 40-60
Максимално време на работа со полн резервоар: 36 ч
Едноставна и лесна употреба
Мени за управување на српски јазик
LCD дисплеј во бои
Дневно, неделно и викенд програмирање
Висок степен на искористување на горивото
Продуктот е достапен во црвена и крем боја

Доставата на овој продукт е бесплатна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци