Камин на пелети TIM SISTEM AQUAS22

Од: 4,431 ден

Maксимална моќност : 22 kW
Вкупна моќност : 20 кw (воздушно 2,75kw радијатори 17,25kW)
Погоден за : 122 m²
Eфикасност: 93,77 %
Димензија(Š x D x V): 550 x 660 x 1110 mm
Teжина: 220 kg
Гориво дрвена пелета вид (ø6 mm Lø30 mm)
Oдвод на чад: ø80 mm
Провев во оџакот: 10-14 Pa
Kaпацитет на резервоарот: 40 kg
Напон: 230 ± 15% V
Фрекфенција: 50 Hz
Eлектрична сила при работа: 55 – 160 W *
Eлектрична сила при палење: 400 – 450 W **
Номинален степен на искористеност: 93,77 %
Редуцирана вкупна моќност : 7 кw = ( воздушно 3kw радијатори 4kW)
Номинална потрошувачка на пелета: 4,65 kg
Редуцирана потрошувачка на пелети: 1,55 kg
Редуцирана емисија на CO (13%O2): 0,0048%
Содржина на прашина: 19 mg/Nm²
Температура на издувните гасови мах : 99 ºC
Работна температура: 5 ÷ 60 ºC
Температура на складиштето: 10 ÷ 60 ºC
Максимална релативна влажност (без кондензација): 94%* Во зависност дали пумпата е вклучена ,како и мотор редукторот
** Запалката и вентилаторот на издувните гасови се вклучени (400W), а мотор редукторот повремено

Доставата на овој продукт е бесплатна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци