Камин на пелети Verso VPBS10 – КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Камин на пелети Verso VPBS10

Verso
8 Продажби

Боја: Крем
Моќност 10KW
Потребна класа на пелети А1- 6мм / 30мм
Ефикасност (КПД) 92%
Дијаметар на пумпата 80 мм
Потрошувачка на палети 0.86 – 2.03 kg / h
Капацитет на пелети 24 кг
Димензии [WxHxD] 1015 x 475 x 540 mm
Тежина: 82 кг
Ел. моќ / потрошувачка [V / Hz / W] AC 230V / 50Hz / 100W
CO при 13% O2 [mg / Nm3] 0.0148%
Волумен на пепелникот 1.9 L

Доставата на овој продукт е бесплатна

43,380ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница