Камин PRITY 2P41 десен

Од: 710 ден

 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Големина на фурна :  41 x 49 x 21 /cm
 • Тежина : 115 кг
 • Со фиока за дрва
 • Боја: црна
 • Моделот доаѓа без хромираните држачи на горната плоча (плус 1.200 денари)
 • Дрвени рачки на вратите
 • Опремен со 2 плочи и печка
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци