Карина 10kW

Од: 1,093 ден

Господари со топлината која ја ослободуваат пелетите и го подига расположението во вашиот дом
со својата моќност од 10 kW – идеални за затоплување на простор од 80-100 m².
Овој камин на пелети е висок само 105 cm кои ненападно ќе се вклопат во вашиот ентериер.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 48,5cm x 63cm x 105cm
Максимална површина на загревање: 90m²
Номинална излезна топлина: 10kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 0,6Kg/h max. 2,1Kg/h
Редуцирана излезна топлина: 3kW
Автономија на работа при номинално загревање: 7h
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.1
Автономија на работа при редуцирано загревање: 22h
Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 90
Тежина: 125Kg
Капацитет на полнење: 15Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 360W
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
Дијаметар на издувна цевка: 80mm

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци