KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

Од: 450 ден

  • Боја : бела/сива
  • Време на подготовка 15-40 мин
  • Тивок при работа
  • 2 години гаранција
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци