KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

Од: 812 ден

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав

  • Заштита од протекување
  • Заштита за деца
  • Сензор за пењење
  • Број на програми: 15
  • Start / пауза копче
  • Предперење
  • Гаранција 3 гаранција
    Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци