KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5

Од: 969 ден

 • Машина за садови
 • Бела боја
 • Капацитет на перењето/Број на комплети : 12
 • Енергетска класа А+
 • Ефикасност за перењето A
 • Ефикасност на сушењето B
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
 • Димензии (VxŠxD): 85x60x60 cm
 • ЛЕД приказ на текот на програмот
 • ЛЕД приказ за дозирање : за сол и за средство за сјај
 • Повеќекратна заштита од излевање на водата
 • Можност за полувградување под работна плоча
 • Времетраење на стандарден програм: 150 минути
 • Потрошувачка -на годишно ниво: 231kWh /на циклус: 1,05 kWh
 • Потрошувачка на вода: 15 литри
 • Бучавост: 54 dB (re 1 pW)
 • Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци