KONCAR правосмукалка US 700C2C

Од: 553 ден

 • Модел: US 700C2C
 • Боја: црвена
 • Моќ: 700W
 • Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
 • Бучност: 78dB(A)
 • Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg
 • Пакување: 425x280x335mm
 • Сад за прашина: 2,5L
 • Без кеса за ѓубре
 • Свиткувачко црево/телескопска цевка: 1,5m/48-72cm
 • Должина на кабел: 5m
 • Прибор: ќетка за мазни подови и теписи, тесен продолжеток со четкичка (2 во 1)
 • Филтер: HEPA 12
 • Само за суво усисавање
 • Гаранција 1 година
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци