KOPPANG фиокар

Од: 792 ден

 Карактеристики на производот
> Материјал:  иверица
> Боја:  белаДимензии на производот:

> Ширина: 90 см
> Должина: 46 см
> Висина: 83 см
> Ширина на фиока:75 см
> Длабочина на фиока: 36 см
Број на пакети: 2
Димензии на пакувањето:
Пакет бр:1
> Должина: 94 см
> Ширина: 63 см
> Висина: 11 см
Бруто тежина: 26.25 кгПакет: 2
> Должина: 88 см
> Ширина: 63 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 14.80 кг

Испораката на производот е трошок на купувачот.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци