LACK Маса

Од: 479 ден

Карактеристики на производот
> Боја: црна

  • Димензии на производот:
 > Должина: 118 cm
  •  > Ширина: 78 cm
  •  > Висина: 45 cm..
  • Димензии на пакувањето:
  •  > должина: 139 cm
  •  > ширина: 80 cm
  •  > висина: 8 cm
Број на пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 18.7 kg
Испораката на производот е трошок на купувачот.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци