MAMMUT столче и маса

Од: 500 ден

Карактеристики на производот (Столче)
> Материјал: ПВЦ
> Боја: сино

*погоден за надворешна употреба
Димензии на производот:
> Ширина: 39 cm
> Висина: 67 cm
> Седиште, длабочина: 26 cm
> Седиште, висина: 30 cm
Димензии на пакувањето:  > Должина: 45 cm ,  > Ширина: 39 cm, > Висина: 13 cm
Бруто тежина на пакувањето: 2.20  kg

Карактеристики на производот (Маса)
> Материјал: ПВЦ, > Боја: сина
*погоден за надворешна употреба
Димензии на производот:,  > Дијаметар: 85 cm,  > Висина: 48 cm
Број пакети: 2
Димензии на пакувањето: ,  > Должина: 82 cm ,  > Ширина: 10 cm > Висина: 10 cm , Бруто тежина на пакувањето: 1,27 kg

 

Испораката на производот е трошок на купувачот.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци