Marc Jacobs 104/S J5G

Од: 1,013 ден

Бренд: Marc Jacobs
Модел: Marc 104/S J5G
Големина: 60-16 140
Материјал: метал
Боја на рамка: златна
Боја на стакла: сива – градуал
Фактор на заштита: 3

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци