Машина за Садови TESLA WD630M – КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машина за Садови TESLA WD630M

Tesla

Енергетска класа: А+
Капацитет: 12 сета
4 програми
8 температури
Димензии:  59.8ш x 84.5в x 60 cmд
Гаранција 5 години
Бесплатна достава

15,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница