Машина за перење на VOKS WM 5051 #A++ 5KG/500 ВРТ. - Купи На Рати

Машина за перење на VOKS WM 5051 #A++ 5KG/500 ВРТ.

1,143 ден2,391 ден

Енергетска класа: A++
Вртежи:500 rpm
Капацитет: 5 кг
Волумен на барабанот: 42 л
Сигурно заклучување
Eco-logic system
Греач обложен со никел
Брзо перење 15 минути
Ниво на бучавата ( перењето ): 58 dB
Ниво на бучавата ( центрифугата ): 71 dB
Ефикасност на перењето: A
Ефикасност на центрифугата: E
Програми: 15 (Cotton 90°C, Cotton 60°C, Cotton Eco 60°C, Cotton Eco 40°C, Eco 20°C, Easy Care, Wool, Intensive Rinse, Quick 15min/30°C, Rapid 60min/60°C, Shirts, Mix, Sport, Hand Wash, Spinning)
Вкупна тежина 55,7 кг
Димензии на спакуваниот уред:641x881x547 мм
Димензии на уредот (ШхВхД): 597x845x497 мм
Годишно потрошена енергија (kWh): 147

  • 3 месеци
  • 6 месеци
  • 9 месеци
Избриши
Продава: АгроТехна

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци