Машина за Перење TESLA WF81490M

Од: 1,086 ден

Енергетска класа: A+++
Капацитет на перење: 8 kg
Број на вртежи на центрифуга: 1400 obr/min
Димензии (В/Ш): 85 cm х 59.5 cm
Програми: 16
Гаранција 5 години
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци