Машина за Садови BEKO DFN 04321 W

Од: 1,070 ден

 • Машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:13 сета
 • 4 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • LED
 • Индикатор
 • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3612L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.92kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:262kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x60x60cm
 • гаранција 5 години
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци