Машина за садови BEKO DVS 05025 S

Од: 1,095 ден

 • Машина за садови
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • LED
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3332L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.73kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x45x60cm
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци