Машина за перење KONCAR PR 10 8.FCP3

Од: 1,174 ден

Машина за перење KONCAR PR 10 8.FCP3
Капацитет (kg): 8
Број на вртежи (o/min): 1000
Енергетска класа: A+++
Боја – бела
Број на програми: 15
Гаранција 3 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци