Mc Queen

Од: 711 ден

Бренд: McQueen
Модел: MQ0087S 006
Големина: 66 11 – 145
Материјал: метал
Боја на рамка: златна
Боја на стакла: светло – сина – огледални
Фактор на заштита: 3

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци