Mi Bluetooth Neckband слушалки

Од: 499 ден

  • Tип: Bluetooth слушалки
  • Безжични
  • До 8 часа активно користење
  •  До 200 часа во мирување
  • Полнење само за 2 часа
  • Копчиња за контрола
  • Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци