Mi Robot Vacuum Mop Essential – КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Mi Robot Vacuum Mop Essential

Xiaomi

Функции: Дигитален компас,Жироскоп

Комуникација: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz

Функции на правосмукалка: Конструкција без торби,Сензор за карпа,Сензор за судир,Сензор за забрзување,Радарски сензор,Ѕиден сензор,Сензор за пад,Сензор за целосен контејнер,Бришење,Брзинометар,Само-полнење,Вшмукување

Капацитет на батеријата: 2500 mAh(Ви овозможува да исчистите до 90 m²)

Беслана Достава

13,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница