Mi Robot Vacuum Pro

Од: 855 ден

Модел: STYTJ02YM

Тип на продукт: Правосмукалка

Функции: Електричен компас,Жироскоп,Детекција на движење

Функција за правосмукалката: Сензор за ќош,Сензор за судирање,Сензор за LDS – Ласерско скенирање на собата,Сензор за забрзување,Радар,Сензор за ѕид,Сензор за паѓање,Сензор за резервоарот,Само вчитување

Моќ на шмукување: 2100Pa

Капацитет на резервоарот: 550 ml

Површина на чистење: 180 m²

Волтажа: 14,4 V

Боја: црна и бела

Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци