Mi Вакум Правосмукалка 1C

Од: 981 ден

Модел: SCWXCQ02ZHM
Мотор: 9-циклонска технологија
Моќ на вшмукување: Вшмукување 120 AW
Функции на правосмукалка: Конструкција без прстен,5 нивоа на филтрација,Собира до 99,97% од нечистотиите
Траење на батеријата: до 1 час
Дополнителни информации:Преносен и безжичен дизајн,Опција за монтирање на ид

Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци