MICKE Биро

Од: 792 ден

Карактеристики на производот
> Материјал:  Иверка, Метал
> Боја: бела
> Макс. тежина: 50 кг

  • Димензии на производот:
 > Длабочина: 50 cm
  •  > Ширина: 142 cm
  •  > Висина: 75 cm
  • Димензии на пакувањето:
  •  > Должина: 146 cm
  •  > Ширина: 52 cm
  •  > Висина: 9 cm
Број пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 26.70 kg
Испораката на производот е трошок на купувачот.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци