МИКРО ПЕЧКА СЕВЕРИН 7890

Од: 655 ден

Moќност: 700 W
Капацитет на услуга од 20l
Ротирачки прекинувач за едноставно и брзо ракување
Остранлова плоча 24,5cm
Топлински изолирана
Обложена внатрешност
5 различни нивоа на моќност
35 минутем тајмер со акустичен сигнал

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци