МИКСЕР СО ПОСТОЉЕ СЕВЕРИН 3810

Од: 417 ден

Тип: Миксер
Моќност: 300W;
Капацитет на садот: 3 литри;
5 брзини;
Екстра турбо брзина;
Kопче за ослободување за додатоци
2 обични маталки и 2 маталки за тесто.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци