ОСНОВНА ОБУКА ЗА НАДГРАДБА НА ТРЕПКИ - Купи На Рати

ОСНОВНА ОБУКА ЗА НАДГРАДБА НА ТРЕПКИ

1,088 ден2,597 ден

✅ Метод 1:1
🔹 Времетраење: 3 дена од 9-14 часот
🔹 Обуката опфаќа теоретски и практичен дел од метод 1:1
🔺Теоретски дел по метод 1:1
– Штое надградбана трепки
– Потенцијален ризик при работа
– Правила за нега
– Запознавање со материјалите за работа
🔺Практичен дел на кукла по метод 1:1
– Типови на трепки за надградба
– Припрема за надградба
– Мапирање
– Надградба на трепки на кукла
🔺Практичен дел на жив модел по метод 1:1
– Избор на трепки за надградба
– Припрема за надградба на трепки
– Мапирање
– Надградба на трепки на жив модел

✅ Учениците се стекнуваат со сертификат за завршена обука од нашиот едукативен центар

  • 6 месеци
  • 9 месеци
  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
Избриши
Продава: БЈУТИ БИОНДИНА
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци