NORBERG маса

Од: 421 ден

NORBERG Ѕидна маса со паѓачки врв

Карактеристики на прозиводот:
> Материјал: челик, пластика
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Ширина: 74 см
> Длабочина: 60 ​​см

Димензии на пакувањето:
> Должина: 76 см
> Ширина: 47 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 8,88 кг
Испораката на производот е трошок на купувачот.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци