Ормар Monalisa – КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Ормар Monalisa


ЛЕД огледало со прекидач со допир (touch switch)
Главен ормар 100x50x53
Страничен ормар 38x150x23
Огледало со ЛЕД светло 100x70x4
Врати со меко затворање
Фиоки со меко затворање
Материјал Ормар PVC, Мијалник полимарбл

4,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд
Продавница