ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 28

Од: 4,561 ден

Печка со котел за парно греење
Димензии: 840x980x1320 mm
Тежина нето/бруто: 3000/320 кг
Капацитет на котелот за вода: 75 л
Капацитет на резервоарот за пелети: 95 кг
Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W
Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт
Пречник на приклучокот за издув: 120 мм
Приклучокот за издув е на задната страна *
Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 10.15 KW / 31.00 KW
Номинална излезна моќност: 9.40 KW / 28.15 KW
Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 91.3%
Просечна потрошувачка на пелети: 2.15 kg/h
Загревање на површина: [m3]: 300-400
Загревање на површина: [m2]:110-150
Максимално време на работа со полн резервоар: 44 ч
Едноставна и лесна употреба
Мени за управување на српски јазик
LCD дисплеј во бои
Дневно, неделно и викенд програмирање
Висок степен на искористување на горивото
Вградени безбедносни механизми кои го спречуваат прегревувањето на печки и враќањето на смрдеата во просторија поради замрзнатиот шкаф
Вграден дополнителен вентилатор за издувување на топлиот воздух во просторијата

Доставата на овој продукт е бесплатна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци