ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 22

Од: 3,911 ден

Печка со котел за парно греење
Димензии: 585x800x1250 mm
Тежина нето/бруто: 220/241 кг
Капацитет на котелот за вода: 35 л
Капацитет на резервоарот за пелети: 45 кг
Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W
Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт
Пречник на приклучокот за издув: 80 мм
Приклучокот за издув е на задната страна
Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 7,95 KW / 24,25 KW
Номинална излезна моќност: 7,35 KW / 21,63 KW
Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 89.2%
Потрошувачка на пелети: (мин / макс): 1,64 kg / h / 5,00 kg / h
Загревање на површина: [m3]: 290-365
Загревање на површина: [m2]:110-140
Максимално време на работа со полн резервоар: 30 ч
Едноставна и лесна употреба
Мени за управување на српски јазик
LCD дисплеј во бои
Дневно, неделно и викенд програмирање
Висок степен на искористување на горивото
Вградени безбедносни механизми кои го спречуваат прегревувањето на печки и враќањето на смрдеата во просторија поради замрзнатиот шкаф
Вграден дополнителен вентилатор за издувување на топлиот воздух во просторијата
Продуктот е достапен во црвена и сива боја

Доставата на овој продукт е бесплатна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци