ПЕЛЕТИ A2 BIO ENERGY PREMIUM

195 ден

НАПОМЕНА:
-Цената е за ЕДНА вреќа од 15кг!
-За испорака во регионот на Битола минимална нарачка е 35 вреќи!
-За испорака во регионот на Прилеп минимална нарачка е 70 вреќи!

Карактеристики на пелетите A2 BIO ENERGY PREMIUM SRBIJA :
Земја на потекло Србија

( 100% бука)

Топлотна вредност: 4,6kWh/kg

Густина: 1.12 kg/m3

Содржина на вода: max: <10% Содржина на пепел: max: 1,2% Должина: max: 5 x пречник Пречник: 6 mm Абразија: max: 2.3% Состав: природно дрво