ПЕЛЕТИ A2 ECO STEP

190 ден

НАПОМЕНА:
-Цената е за ЕДНА вреќа од 15кг!
-За испорака во регионот на Битола минимална нарачка е 35 вреќи!
-За испорака во регионот на Прилеп минимална нарачка е 70 вреќи!

Карактеристики на пелетите A2 ECO STEP SRBIJA :

Земја на потекло Србија

( 100% бука)

Топлотна вредност: 4,6kWh/kg

Густина: 1.12 kg/m3

Содржина на вода: max: 10%

Содржина на пепел: max: 1,2%

Должина: max: 5 x пречник

Пречник: 6 mm

Абразија: max: 2.3%

Состав: природно дрво

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ